Imparati da voi
In tanti anni in Italia spesso mi sono sentita chiedere: "Come è la cucina bulgara? Quali sono i vostri piatti tipici?" o tornando a casa "Dammi la ricetta di un bel piatto italiano"... Così è nata l'idea di raccogliere ricette italiane con ingredienti facili da trovare in Bulgaria e ricette bulgare che incontrano il gusto italiano. Le ricette che pubblico nei due blog sono in linea di massima diverse.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Райна,
RispondiEliminaелегантни и много красиви шарки са се получили при твоята "zebra".
Апетитна рецепта,
поздрав и хубава вечер, Диана
изглежда чудесно! бих искала да го пробвам дали ще стане във формата за торта? ще взема да опитам
RispondiEliminaЕми,
RispondiEliminaмного лесен е.
Трябва само много хубаво да набрашниш тавата- първо олио навсякъде, но да няма излишно да плува на дъното, после много брашно - направо го изсипваш вътре и го разклашташ да си полепне насвякъде по олиото и изхвърляш остатъка.
Ще стане чудесно.
Много интересен блог! Поздравления! Имаш нещо при мен. Заповядай!
RispondiEliminaХубав кекс, Райна :)
RispondiEliminaОчаквам рецептата за пържени толумбички с крем.
Поздрав и много усмивки :-)
Катя,
RispondiEliminaмерси за хубавата изненада!
Тони,
за съжаление съм на диетааааа... и ще ги отложа възможно най-дълго - Карнавалът е в кр. на февруари